Herengracht500
Image default
Aanbiedingen

Verhuisbedrijf in Groningen

Wij van Oostland verhuizingen zijn een verhuisbedrijf in Groningen, en wij helpen u graag om binnen eigen land of zelfs naar het buitenland te verhuizen! Wij willen er graag voor zorgen dat u ’s ochtends uw woning verlaat, zodat u in diezelfde avond nog kan gaan genieten van uw nieuwe en ingerichte woning. Dat is pas zorgeloos verhuizen, en daar streven we met iedere opdracht naar. Al jarenlang verzorgen we particulieren verhuizingen binnen Groningen en ver daarbuiten, we zijn er namelijk al sinds 1928! Dat is een lange tijd, en door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met verhuizen waardoor we tegenwoordig op bijna iedere situatie zijn voorbereid.

Zorgeloos verhuizen met ons verhuisbedrijf in Groningen

Met ons verhuisbedrijf kunt u dus zorgeloos kan verhuizen, en dat doen we door u kwaliteit en verhuisexpertise te bieden. We vinden het daarom fijn om van tevoren met onze verhuisadviseur langs te komen, dan kan hij onder het genot van een kopje thee of koffie even alles met u bespreken van wat er gaat gebeuren en op welke manier. U krijgt van ons een messcherpe offerte op maat die goedkoop is, maar u ook een uitstekende service van kan verwachten! Onze uitvalsbasis is Kolham, en vanuit deze plek hebben we heel veel verhuizingen in de regio van Groningen, Hoogezand, Assen, Veendam en Winschoten mogen verzorgen. Wilt u eerst weten wat de mogelijkheden allemaal zijn? Neem dan contact op met ons kantoor in Kolham!

Zakelijke verhuizingen

Oostland verhuizingen verzorgt niet alleen verhuizingen voor particuliere klanten, maar ook voor onze zakelijke klanten staan we klaar. Dan zijn er een heleboel verschillende soorten zakelijke verhuizingen waar we ervaring mee hebben, maar laten we over eentje in detail gaan: bedrijfsverhuizingen. Deze wordt met ons namelijk volledig professioneel geregeld door gebruik te maken van perfecte coördinatie, een vaste projectleider waardoor u één vast aanspreekpunt behoudt, efficiëntie, een zeer strakke planning en minimale verstoring van het werkproces. Dat is pas zorgeloos verhuizen met Oostland Verhuizingen! Wij regelen het allemaal graag voor u, als eerste komt onze accountmanager bij u langs om alles te bespreken, daarna gaan we van start.