Herengracht500
Image default
Business

Vergaderen & flexwerken bij Vonk 360

Vonk 360 is een plek waar u mensen kunt ontmoeten en inspireren. Het pand ligt aan de A12, dus het is makkelijk te bereiken. Wij beschikken over verschillende ruimtes. Als eerste hebben wij een moderne vergaderlocatie. Ook zijn er creatieve flexwerkplekken die bij elke werkwijze past. Daarnaast zijn er ook nog kantoorruimtes met ruimte voor eigen interieur.

Vergaderen bij Vonk 360

Bij Vonk 360 kunt u vergaderen in een van de duurzaamste en meest innovatieve gebouwen. In al onze vergaderruimtes is er veel daglicht. Ook beschikken wij over de modernste technieken, zoals glasvezel, smart prestentatieschermen en een Business Lounge. Deze besloten ruimtes van Vonk 360 zijn dus erg effectief voor vergaderingen met plek voor 2 tot 100 personen. Om bij te dragen aan een duurzame wereld hebben wij een parkeerterrein dat beschikt over innovatieve elektrische laadpunten voor elektrische auto’s.

Creatieve flexplekken

Om een optimale werkomgeving te creëren zijn de flexplekken ontworpen. Door mechanische ventilatie, klimaatplafonds en smart presentatieschermen is het ook een innovatieve plek. U kunt hier hard en ongestoord werken, omdat Vonk 360 flink geïnvesteerd heeft in goed en nieuw meubilair. Maar er is ook ruimte voor iets lekkers tussendoor. Er is namelijk een restaurant in de Business Lounge. Daar kunt u terecht voor duurzame gerechten vanuit de streek. Zoals smoohties, juices en nog meer gezonde lunches.

Kantoorruimtes van Vonk 360

Ook bij de kantoorruimtes heeft Vonk 360 gezorgd voor innovatieve ruimtes. Net als de creatieve flexplekken en vergaderzalen. Deze kantoren kunt u alleen voor een project huren, maar ook voor langere tijden. Het is zelfs mogelijk om een hele verdieping te huren! Dan heeft u alle faciliteiten ter beschikking. Dit zijn meeting rooms, pantry, toiletten en gedeelde horeca. U kunt uw gehuurde kantoor helemaal zelf inrichten. Open of gesloten kantoor, u kunt het zelf bepalen met het inbouwpakket van Vonk 360. Daarnaast zijn dinerservice en schoonmaakservice ook mogelijk.

Waarom duurzaamheid en innovatie?

Duurzaamheid en innovatie zijn erg belangrijk voor Vonk 360. Wij zijn een plek waar verschillende ambitieuze bedrijven bij elkaar komen. Zij hechten ook waarde aan innovatie en duurzaamheid. Zo willen wij onze kennis graag delen en verbinden met anderen. Om zo duurzaamheid te stimuleren en te verspreiden. Ons gebouw is een ontmoetingsplaats voor bijvoorbeeld ICT-ondernemers, start-ups en studenten. Kijk voor meer informatie op https://www.vonk360.nl/.

 

Gerelateerde artikelen

Opslagruimte in IJsselstein?

De mooiste diamanten sieraden

www.stickers.nl helpt je graag op weg!