Herengracht500
Image default
Mode en Kleding

Trouwringen in Dronten

Hoe trouwringen kiezen in 3 eenvoudige stappen

Trouwringen zijn een juweel met een grote betekenis, het is het symbool van de verbintenis tussen twee mensen die van elkaar houden. Met de hele organisatie van het huwelijk mag geen detail ontbreken, vooral niet zoiets belangrijks als de keuze van de trouwringen.

De materiële waarde is waarschijnlijk hoog, maar de sentimentele waarde is uniek. Daarom hebben wij 3 tips opgesteld om de ringen van u dromen te kiezen. Bekijk ze online bij Trouwringen Dronten!

1. Het trouwringen in Dronten budget

De trouwringen van u dromen kopen hoeft geen fortuin te kosten. Momenteel biedt de markt super elegante en mooie ringen voor alle smaken en budgetten. Toch is het belangrijk te benadrukken dat, omdat het een juweel is dat vele jaren zal worden gebruikt, het van goede kwaliteit en hoge duurzaamheid moet zijn.

De prijs van uw ringen varieert ook naargelang het model dat u zoekt. Een klassieke alliantie van fijn goud zal toegankelijker zijn dan een model met een meer gesofisticeerd design, kleurencombinaties of versierd met een diamant.

2. De keuze van het metaal

Het standaardmetaal voor trouwringen is 18k geelgoud. Maar ook witgoud en platina zijn in opmars. U vindt sommige modellen ook in 9k goud, dat wil zeggen met minder zuiver goud in de legering en dus iets betaalbaarder.

Als u daarentegen op zoek bent naar sieraden die eeuwig meegaan zonder hun glans en schoonheid te verliezen, zal platina uw grote bondgenoot zijn, aangezien platina sieraden een aantal voordelen hebben ten opzichte van goud.

3. Bepaal de stijl en kies het ontwerp

Uw stijl is bepalend voor het ontwerp van de ring. Zoals u al weet, is de trouwring een element van vereniging dat de persoonlijkheid van het paar vertegenwoordigt, dus pas het ontwerp aan uw smaak aan.

Eerst moet u de vorm bepalen, want tegenwoordig zijn er ronde en vierkante ringen, met een plat of halfrond oppervlak. Dan heeft de afwerking verschillende mogelijkheden: gepolijst, satijn of mat.

Vandaag de dag hebben de juweliers, zoals in bijna alle disciplines, het ontwerp van de ringen opnieuw uitgevonden en, na uitvoerige verkenningen, stukken ontwikkeld met ongelooflijke ontwerpen. Deze ringen hebben speciale reliëfs, exclusieve inlays, minimalistische esthetiek, randen, mengsels van materialen… Een heleboel kunst in u vingers gedurende u hele leven.