Herengracht500
Image default
Dienstverlening

Letselschade verkeersongeval claimen

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een verkeersongeval? Dan is het belangrijk om antwoord te krijgen op de vraag wie hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld. Pas dan is het mogelijk om een eventuele schadevergoeding te claimen. Soms is er snel duidelijkheid rondom dit vraagstuk en soms duurt het langer. Is deze vraag beantwoord, dan kan gekeken worden naar de financiële schade die is geleden. Hierbij worden ook de kosten berekend die u in de toekomst nog zult maken als gevolg van de letselschade verkeersongeval.

Letselschade advocaat Van Dijk

Om letselschade te kunnen claimen bij de tegenpartij, heeft u een betrouwbare letselschade advocaat nodig. Het is prettig als uw advocaat enige tijd ervaring heeft en als alle benodigde kennis in huis is. Letselschade advocaat Van Dijk is gevestigd in Zoetermeer en staat samen met zijn collega’s klaar voor slachtoffers van verschillende soorten ongevallen. Hij weet precies wat er moet gebeuren en neemt u al het ingewikkelde papierwerk uit handen. Thomas van Dijk werkt niet alleen samen met collega’s, maar ook met specialisten op andere gebieden, zodat hij alle benodigde kennis beschikbaar heeft.

Advocaat of jurist?

U vraagt zich misschien af of u ook een jurist in kunt schakelen in plaats van een advocaat. Als u er zeker van wilt zijn dat uw belangenbehartiger over de juiste kennis en ervaring beschikt, dan heeft een advocaat de voorkeur. De titel van advocaat is beschermd en dat betekent dat niet zomaar iedereen zichzelf een advocaat mag noemen. Advocaten zijn verplicht om jaarlijks bijscholing te volgen en ze beschikken over een flinke dosis ervaring. Daarbij heeft een advocaat meer bevoegdheden dan iemand met een letselschade jurist opleiding. Meer informatie hierover vindt u op de website. Hier kunt u ook terecht voor het aanmelden van uw zaak.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/