Herengracht500
Image default
Aanbiedingen

7 manieren om je bank te stylen

7 VERSCHILLENDE MANIEREN OM JE BANK TE STIJLEN

Perfect om mee op de bank te kruipen of als extra deken op bed, fleece deken is stijlvol en veelzijdig in elke kamer. Maar als de temperaturen dalen en de plaids tevoorschijn komen, wat is dan de beste manier om een plaid te stylen? Er is niet één juiste manier, en dat is goed nieuws als je plaids in verschillende kamers van het huis hebt liggen, want misschien wil je ze in elke ruimte anders stylen. Hier zijn 7 favoriete manieren om een deken deze winter te stylen:

1. Prim + Proper

Voor een nette, gepolijste look vouwt u uw plaid in de lengte in drieën en drapeert u het over de rugleuning van de bank, in het midden of uit het midden, afhankelijk van de look die u verkiest. Deze elegante en verfijnde esthetiek vereist precisie, dus zorg ervoor dat de vouwen gelijk zijn en dat u het kleed achter uw bankkussen plooit, zodat het goed op zijn plaats blijft. Om deze look strak en chic te houden, moet u uw bank niet te vol leggen met te veel kussens.

2. Houd het laag

Een andere iteratie van de Prim + Proper-look hierboven, maar minder formeel – je kunt deze stijl meer casual maken door je gooi in de lengte in drieën te vouwen en hem dan in de andere richting te halveren. Dit kortere stuk kun je dan over de arm van de bank draperen, of op het zitkussen van de bank, met eventuele kwastjes of franjes naar beneden. Creëer een nog meer ontspannen look door die fleece deken een beetje op te rollen of uit te spreiden, zodat het een beetje ongelijk is.

3. Mandje

Dit is verreweg de beste optie voor mensen met weinig tijd – zet een decoratieve mand naast je bank of bed en gooi de gooi er gewoon in… easy peasy! Als het grootste deel van het kleed in de mand zit, trek je een van de hoeken uit zodat het over de rand hangt. U kunt hem ook verder uittrekken, zodat hij een beetje over de vloer hangt.

4. Perfecte imperfecties

Ontspannen, uitnodigend en warm, deze nonchalante drapering past bij de meeste huizen en interieurstijlen. Maar net als bij de warrige bedhoofdlook kost het wat meer tijd om deze moeiteloze look te bereiken dan je zou denken. Eén techniek is om het kleed in het midden vast te knijpen en vervolgens over een van de achterste hoeken van de bank te slepen. Een andere manier is om het kleed losjes in de lengte dubbel te vouwen (of helemaal niet), het over een hoek te laten vallen en het over de rugleuning te draperen. Welke techniek u ook gebruikt, laat wat stof van de fleece deken over de voorkant van de bank vallen en zelfs over de vloer. Stap terug en kijk of u de stof op sommige plaatsen moet kloppen, verzamelen, rukken of uitspreiden. Maak je geen zorgen als het na al die aanpassingen nog steeds niet goed zit. Probleemzones kun je waarschijnlijk wegwerken met een slimme plaatsing van kussens!

5. Footsies

Als je een daybed hebt, of een bank met een chaise, kun je de voet stylen met een mooi gedrapeerde deken of een dunne dekbed. Vouw het kleed in de lengte in vieren, laat het vallen en drapeer het diagonaal over de hoek. Deze eenvoudige optie kost weinig moeite en geeft een visueel belang aan wat normaal gesproken een zeer lege ruimte zou zijn.

6. Ophangen

Voor een lichtgewicht throw hang je hem gewoon op een sport van een decoratieve ladder naast je bank of bed. Zo kun je volledig pronken met je throw als je hem niet gebruikt en worden ook de kussens op je bank of bed niet verstoord als je hem vastpakt.

7. Beddengoed

Netjes opgevouwen of nonchalant neergelegd, een plaid of een dunne dekbed is een essentieel onderdeel van de bedstyling en brengen kleur, textuur en warmte in het boudoir.

fleece deken