Herengracht500
Image default
Internet marketing

10 redenen waarom je een SEO-training van Ralf van Veen moet volgen

SEO leren is krachtig omdat het het proces is dat de zichtbaarheid van een website of webpagina in de onbetaalde resultaten van een zoekmachine beïnvloedt – vaak aangeduid als ‘natuurlijke’, ‘organische’ of ‘verdiende’ resultaten.

Hoe schrijf je je in voor een SEO-training van Ralf van Veen? Lees het hier. 

Waarom is het belangrijk om SEO te leren?

Er zijn meer dan een miljard websites. Zoekmachines (Google, Bing, Yahoo) moeten een manier vinden om het meest relevante antwoord voor een gebruiker naar voren te brengen. Hoe beter de zoekmachine is in het sorteren en het beste antwoord geven, hoe groter de kans dat een gebruiker dezelfde zoekmachine keer op keer zal gebruiken.

Google is de zoekmachine waar ik doorgaans naar toe ga als de marktleider, aangezien ze wereldwijd maar liefst 75% marktaandeel hebben. De formule die Google gebruikt om te bepalen wie de prioriteit krijgt in de zoekresultaten, wordt een algoritme genoemd . Google deelt het algoritme niet, alsof iedereen het wist, er zou geen manier zijn om de resultaten te rangschikken.

Google deelt wel aspecten van het algoritme om webontwikkelaars en andere geïnteresseerden te helpen hun sites beter vindbaar te maken. In feite beloont Google degenen die initiatief nemen en hun sites regelmatig bijwerken.

SEO wordt vaak gezien als iets heel technisch en alleen te doen door experts. Hoewel er veel lagen van SEO zijn, van eenvoudig tot behoorlijk geavanceerd, is het absoluut mogelijk voor iedereen in het bedrijfsleven om de basis te leren . Als ze zich hieraan committeren, zijn de resultaten eerlijk gezegd verbluffend.

10 redenen waarom je een SEO-training van Ralf van Veen moet volgen:

1. Leer SEO Om online gevonden te worden

Het hebben van een goed uitziende website is slechts een deel van de puzzel. Wat heeft het tenslotte voor zin om er goed uit te zien als niemand je kan vinden? SEO helpt je om gevonden te worden.

2. Onderscheid u van uw concurrentie

Er zijn veel manieren om je te onderscheiden van je concurrentie en SEO is daar één van. Zorg dat je SEO goed is en je zult niet alleen opvallen, maar ze ook voor zijn.

3. Bespaar geld

Door SEO te leren, kunt u verantwoordelijk zijn voor uw budget. U kunt uw website net zo hard laten werken als u zonder iemand anders te betalen om er voor te zorgen.

4. Verdien geld

Goede SEO zorgt voor meer bezoekers. Als u begrijpt hoe het werkt en het vervolgens toepast, betekent dit dat u niet alleen meer verkeer krijgt, maar ook meer omzet.

5. Beheer uw online aanwezigheid

Door SEO te leren, kunt u begrijpen hoe en waar u online verschijnt. Hoe meer u uw aanwezigheid bezit , dit zal een directe impact hebben op de eerste indrukken die uw potentiële klanten zullen hebben.

6. Leer SEO om waardevoller te worden

Hoe beter u bent in Search Engine Optimization (SEO), hoe meer waarde u voor uw bedrijf krijgt.

7. Blijf zakelijke uitdagingen voor

Hoe meer u de principes van SEO en de beschikbare digitale hulpmiddelen begrijpt, hoe beter u toegerust bent voor u en uw bedrijf om veerkrachtiger te zijn bij zakelijke uitdagingen.

8. Leer SEO om efficiënt te zijn

Er zijn zoveel marketingactiviteiten die u kunt doen. Elke marketingactiviteit kost u tijd of geld , of beide.

9. Gebruik SEO als groeitool

SEO verhoogt natuurlijk het verkeer naar uw site, een toename van het verkeer naar een goed gestructureerde, goed doordachte site zal leiden tot meer verkoop. Meer omzet stelt u in staat om te groeien.

10. Leid het peloton

Goede SEO stelt u in staat om de lat in uw niche-industrie te leggen, en alle anderen zullen naar u kijken als de marktleider.

Puntje voor de dag: hoe beter je bent in SEO, hoe groter de kans dat je slimmer en niet harder kunt werken om je doelen te bereiken.

Laat jij jouw SEO liever over aan een SEO-specialist? Dat kan ook. Klik hier voor meer informatie. 

https://ralfvanveen.com/