Herengracht500
Image default
Vakantie

Geen teleurstellingen zijn er

Wij vertellen je maar al te graag wat er te doen is in Krakau en omgeving zodat je dat zelf niet meer uit hoeft te zoeken als je vertrekt. Krakau is een stad met veel mogelijkheden. Het is leuk voor jong en oud, man en vrouw en avontuurlijke mensen of mensen die liever stil zitten. Er is een prachtig stadspark waar je heerlijk kunt zitten kletsen of lezen bijvoorbeeld. Als je tijdens je vakantie nog wil sporten is dit de ideale plek om een rondje te gaan hardlopen met een muziekje op. Je kunt ook lunch halen en deze daar lekker opeten.

Zo veel mogelijkheden

Er is ook een tof museum in Krakau die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Misschien leer je er nog iets van en anders is het hoe dan ook een toffe ervaring. Het is niet zo zeer de vraag wat te doen in Krakau en omgeving, maar wat ga je doen in Krakau en omgeving. Er is namelijk zoveel keuze dat je waarschijnlijk niet eens alles kunt doen. Voor de mensen die van geschiedenis houden is het aan te raden om naar de communistische wijken te gaan. Het is bizar om je voor te stellen wat daar allemaal is gebeurt.

Wat ga je kiezen?

Iets waar je liever niet bij stil staat, maar waarvan het goed is om het soms toch te doen. Als je voor de avontuurlijke opties gaat dan zou paintballen een kanshebber kunnen zijn. Het is hierbij wel het leukst als je met een grote groep mensen in Krakau bent, bijvoorbeeld met een vrijgezellenfeest of een vriendengroep die bestaat uit meer dan vijf mensen. Hier kun je je zo een paar uurtjes mee vermaken. Natuurlijk is het al een activiteit op zich om gewoon door de stad te lopen en wat winkels te bezoeken. Eén ding is zeker, in Krakau ga je je niet vervelen.