Herengracht500
Image default
Woning en Tuin

Wees voorbereid voor de zomerperiode!

In de winterperiode zal je geheid niet druk zijn met insecten in huis. Maar nu dat we richting de lente gaan, mogen we dit zeker niet overslaan. Sterker nog, wees voorbereid alvorens die vervelende muggen onze huizen weten te vinden! Er is namelijk voor iedere raam een geschikte hor te vinden om deze dieren buiten te houden. Je zit er immers niet op te wachten dat jouw nachtrust verstoord wordt toch? Wees dus verstandig en schaf op tijd een insectenhor raam aan!

Slaap jij onder een dakraam?

Wanneer je op zolder slaapt zal je geheid een dakraam hebben. Veel mensen hebben niet in de gaten dat je ook voor dit raam een geschikte hor kunt vinden. Zo heeft handigehorren.nl een ruim assortiment wat perfect aan zal sluiten op jouw raam. Ongeacht of dat je een dakraam, draaikiepraam of een naar binnen draaiend raam hebt. Er is voor iedere raam een geschikte oplossing te vinden zodat je de dieren buiten kunt houden.

Wel dien je er rekening mee te houden dat de diverse horren die je op deze website kunt vinden niet voor iedere raam geschikt is. Bij een dakraam hoef je bijvoorbeeld geen inzethor te monteren. Doe je dit wel? Dan is de kans zeer groot dat het niet blijft zitten en het dus geen nut heeft. Dit geldt overigens niet wanneer je kiest voor een rolhor. Deze monteer je op het raam en zal dus stevig blijven zitten.

Weet jij niet goed welk insectenhor voor jouw raam geschikt is? Schroom dan niet en maak gebruik van de geweldige service die handigehorren.nl jou kan aanbieden.