Herengracht500
Image default
Meubels

Waar op letten als je een eiken eettafel op maat koopt?

Een eiken eettafel op maat kan een prachtige aanvulling zijn voor elk huis. Eiken is een duurzaam en sterk houtsoort dat geschikt is voor het maken van meubels, waaronder eettafels. Door een eiken eettafel op maat te laten maken, kun je ervoor zorgen dat de tafel precies past bij de ruimte waarin hij komt te staan en bij jouw persoonlijke smaak en behoeften past. Geen standaard eettafel meer, maar volledig naar jouw smaak!

Opties

Er zijn verschillende opties als het gaat om het laten maken van een eiken eettafel op maat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tafel met een rechthoekig of ovale vorm, of misschien wil je wel een ronde tafel. Ook kun je kiezen voor een tafel met of zonder verlengstukken, zodat je de tafel kunt uitbreiden als je bijvoorbeeld gasten heeft.

Afwerking

Verder kun je kiezen voor verschillende afwerkingen voor jouw eiken eettafel op maat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een natuurlijke afwerking, wat betekent dat de tafel behandeld is met olie of was, zodat het natuurlijke uiterlijk van het hout behouden blijft. Dit geeft de tafel een rustieke uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een gepolijste afwerking, wat ervoor zorgt dat het hout een glanzende en gladde finish krijgt. Een andere optie is het laten maken van een eiken eettafel op maat met een gelakte afwerking. Dit betekent dat de tafel is behandeld met een laag lak, wat ervoor zorgt dat het hout een gladde en glanzende finish krijgt. Dit is een goede optie als je op zoek bent naar een tafel met een moderne of strakke uitstraling.

Kwaliteit hout

Wanneer je een eiken eettafel op maat laat maken, is het belangrijk om een goede kwaliteit hout te kiezen. Eiken is een duurzame houtsoort die bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Het is een goede keuze voor een eettafel, omdat het hout bestand is tegen krassen en deuken en makkelijk te onderhouden is.

Hoe vind ik het juiste bedrijf en wat kan Nijhuis Meubels betekenen?

Er zijn verschillende opties voor het laten maken van een eettafel op maat. Zo kun je bijvoorbeeld een professioneel meubelmaker zoeken die gespecialiseerd is in het maken van eettafels. Dit kan een individuele meubelmaker zijn of een bedrijf dat zich richt op het maken van op maat gemaakte meubels. Denk bijvoorbeeld aan Nijhuis Meubels. De meubels die Nijhuis Meubels maakt en levert worden ook op maat gemaakt en zijn van goede kwaliteit. De houtkwaliteit is uitstekend en de service ook.