Herengracht500
Image default
Aanbiedingen

Vier actuele fashiontrends voor mannen

Fashiontrends komen en fashiontrends gaan. Soms komen fashiontrends terug na jarenlang afwezig te zijn geweest. In deze blog bespreken we vier fashiontrends die op dit moment spelen in de modewereld. Door deze trends te bespreken, hopen we jou een beetje te voorzien van inspiratie voor het zoeken naar jouw volgende outfit. Lees dus gauw verder en ontdek de mogelijheden!

 

Oversized broeken en pantalons

Ze bestonden natuurlijk al een tijdje, maar oversized broeken zijn nog steeds populair. We kunnen inmiddels al een paar jaar genieten van diverse baggy en straight jeans bij verschillende kledingontwerpers. Verschillende stijlen oversized broeken worden gecombineerd met oversized truien of T-shirts. Zo kwam de stijl uit de jaren 90 weer een beetje terug naar nu.

 

Nou worden oversized pantalons ook populair, als onderdeel van een pak. Oversized blazers werden al een tijd gedragen maar wordt het dus ook populair om oversized pantalons te gaan dragen. Het zal wellicht niet helemaal in jouw idee van de strakke pakken passen, maat misschien komt dat nog. 

 

Gebreide vesten

Iets simpels, dat te combineren is met een trui en shirt, is het gebreide vest. Deze worden ook weer populair in 2022. Ook deze gebreide vesten zullen waarschijnlijk in een regulier en oversized pasvorm gedragen worden. Zo kan er met een simpel item als dit, ook makkelijk geëxperimenteerd worden. 

 

Ruime korte broeken

Ook de ruime korte broeken zullen weer populair worden, zodra we kunnen genieten van de zomer van 2022. Waar voorheen de zeer korte broeken werden gedragen, zullen ze nu weer komen tot de knie, of langer. De groottes zullen erg verschillen tussen de wijde korte broeken. Zo kunnen ze tot boven de knieën komen, maar ook ver daaronder. Zo krijgen we wellicht bijna weer de driekwartbroek terug in de mode. 

 

Wijde boxershorts

Steeds vaker zie je mannen in wijde boxershorts verschijnen. Soms lijken het zwembroeken of korte broeken, terwijl het gewoon ondergoed is. Deze onderbroeken zouden zelf de bloedsomloop rond het kruis minder beknellen, dan andere onderbroeken. Bij Underwear District vind je verschillende soorten wijde boxershorts heren. Hier vind je ze in verschillende kleuren en prints.

https://www.underweardistrict.nl/nl/