Herengracht500
Image default
Sport

Goede fysio in Nijmegen centrum

Hoewel Nijmegen geen grote stad is, wilt niemand naar Dukenburg fietsen als dit niet nodig is. Vandaar dat het handiger is om te kiezen voor een leuke fysio Nijmegen centrum. Vaak is een blessure niet in één afspraak te verhelpen en is het dus handig om een fysio in de buurt te hebben. Een fysio Nijmegen centrum komt dus erg gelegen. Sinds er altijd wel een reden is om naar dit punt in de stad te gaan. Verder kun je vanaf het Keizer Karel plein meteen verder naar de volgende afspraak. Er is in de buurt fysio Nijmegen centrum namelijk genoeg te doen. Ook is een fysio Nijmegen centrum handig bij het inplannen van uw fysiotherapiebehandelingen. Dit omdat fysio Nijmegen centrum binnen vijftien minuten ligt van zowel het ROC, als de HAN, als de RU en het station. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met de reistijd na college en of u het dan nog red om de afspraak van een half uurtje later te halen. Daarnaast kunt u na uw afspraak meteen even boodschappen doen en door naar huis, of uw werk. De centrale locatie is dus erg handig.

Specialisatie fysio Nijmegen centrum

Indien blijkt na een intakegesprek dat u een specifieke fysiotherapeut nodig heeft die gespecialiseerd is in uw blessure, zult u intern doorverwezen worden. In een fysiopraktijk zijn er altijd verschillende specialisaties gedekt door verschillende therapeuten. Hierdoor kan veel worden opgelost bij dezelfde fysiopraktijk. Behandelingen kunnen per blessure verschillen en lopen uit een van oefeningen tot massage. Verder zullen er ook instructies meegegeven worden voor buiten de praktijk.

Lengte behandeling

Ook de lengte van een fysio behandeling is afhankelijk van de blessure. De lengte doelt hierbij op de frequentie van het aantal afspraken en de tijd die tussen de afspraken zit. Het kan zijn dat u in korte tijd meerdere afspraken wordt aanbevolen, maar bij een andere blessure kan een maandelijkse afspraak het meest zinvol zijn.