Herengracht500
Image default
Aanbiedingen

Drie plafondversieringen voor de kamer van je kind

De inrichting van de kamer van je kind is lastiger dan je vooraf had verwacht. Je kind heeft misschien veel eisen; zelf wil je natuurlijk ook dat de kamer er leuk uit komt te zien. Zelfs als de inrichting van de kamer goed gaat, blijft er nog één probleem over: het plafond. In deze blog geven we je drie tips voor hoe jij deze het beste kan versieren.

  1. Breng sterren aan

Niks is mooier dan een heldere nacht met een rijke sterrenhemel. Helaas kun je hier niet elke nacht van genieten, maar je kunt er wel voor zorgen dat je kind dit wel kan. Dit doe je door sterren op zijn plafond aan te brengen, die licht weerkaatsen. Hierdoor lijkt het net alsof er daadwerkelijke sterren te zien zijn, wat natuurlijk een erg leuk beeld met zich meebrengt. Je kind heeft hier ’s nachts geen last van: als er geen licht binnenkomt in de kamer, zal er ook geen licht weerkaatst kunnen worden. 

  1. Een bijzondere lamp

Het plafond is natuurlijk de plek om een lamp op te hangen. Deze hoeft in principe niet veel ruimte in beslag te nemen, maar je kan ervoor zorgen dat deze dat wel doet. Er zijn namelijk veel bijzondere lampen online te vinden: zo kun je bijvoorbeeld een kamer een jungle thema geven, en de lamp tussen lianen door mengen. Een wolkenplafond met een daarbij passende lamp kan ook een prachtig gezicht zijn en veel sfeer meegeven aan de kamer van je kind.

  1. Een plafondventilator

Als jij meer praktisch denkt dan visueel, is een plafondventilator de perfecte plafondversiering. Als ’s zomers de temperaturen toe beginnen te nemen is het namelijk fijn om een manier van afkoeling op de kamer van je kind te hebben. Een plafondventilator is daar een ideale oplossing voor, aangezien deze de gehele ruimte zullen afkoelen. 

Wil jij een plafondventilator kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van MaxTotaal. Hier vind je een ruim aanbod in verschillende soorten ventilatoren, waaronder de plafondventilator. Heb jij vragen over wat er zoal mogelijk is voor jouw kamer? Eén van de specialisten van MaxTotaal staat je graag te woord! 

 

https://www.maxtotaal.nl/