Herengracht500
Image default
Aanbiedingen

De tarot als dagkaart: betekenis van Staven

Tarotkaart: Aas van Staven (Staven)

Vandaag heeft u de nodige energie om iets nieuws te beginnen, of om in een vastgelopen zaak weer wat schot te brengen. Ga de eisen van deze dag zelfbewust en met flair tegemoet. Uw temperamentvolle uitstraling werkt op uw omgeving en kann ook tussen mensen onderling voor wrijving zorgen. Wees bedacht op verassingen, sta open voor impulsen en pak de kansen die zich voordoen.

Tartot-kaart: 2 van Staven (Staven)

Vandaag zit u een beetje besluitloos tussen twee muren. Op de een of andere manier wil het u niet lukken om een besluit te nemen, iets vast te leggen of om een opgave te volbrengen. Laat het gelaten op u afkomen. Op dagen zoals vandaag is het beter om een neutraal standpunt in te nemen. En als men nog meer van u wil, dan geeft u rustig uw mening, maar blijf wel onverbonden. Morgen is er weer een dag.

Tarot-kaart: 3 van Staven (Staven)

Wanneer u niet al op op een goede positie staat, dan zal u vandaag een platform bereiken, dat voor u een geweldig perspectief opent. Benut deze kans, maakt u zich van uw mogelijkheden bewust, werft u eens een blik in de toekomst en wijkt u vandaag niet voor een aangelegenheid die voor u belangrijk is.

Tarot-kaart: 4 van Staven (Staven)

Vandaag schiet u uit uw slof. U hoeft niet te vrezen dat u iemand afvalt. Twijfelt u niet, de eerste stap te zetten als het gaat om op anderen af te stappen. U zult zien hoe anderen u verwelkomen. Misschien komt u ook in de gelegenheid om een beetje te flirten. Geniet u van deze dag,schud sombere gedachten van u af en doe uzelf of een geliefde een bloemetje kado. Indien u een vervelend of moeilijk telefoon gesprek al langere tijd voor u uit heeft geschoven, dan is vandaag de dag om dit met succes alsnog te doen. Toon uw charmes, daarmee zult u u voordeel doen.

Tarotkaart: 5 van Staven (Staven)

Vandaag moet u fit zijn, want uw krachten zullen op de proef gesteld worden. Deze dag bied u kans op uitdagingen die u niet moet laten gaan. Of u zich nu op het werk in een concurrerende situatie bevind, prive met iemand onenigheid heeft, of in uw relatie wat uit moet vechten, pakt u de stier bij de horens en laat zien dat men rekening met u moet houden. Als u eerlijk blijft en u volledig inzet, heeft u de beste kansen op een overwinning. Maar ook als u de tweede plaats bezet, zult u het fijn vinden dat u mee heeft gedaan.

Tarotkaart: 6 van Staven (Staven)

U heeft alle reden om te zegevieren. Vandaag heeft u succes! Een goed bericht hangt in de lucht. Vooral als er een drukke periode achter u ligt, zult u merken dat het langzaam vooruitgang boekt en u op een inhaal spoor komt. Waar u zich voor heeft ingezet, wacht nu beloning en erkenning op u. Geniet van u overwinning en laat ook anderen daaraan deelnemen. Laat u vreugde zien en vier het naar behoren in uw vriendenkring.

Tarotkaart: 7 van Staven (Staven)

Vandaag moet u op uw hoede zijn, zodat er een gebeurtenis die voor u belangrijk is niet verloren gaat. Houdt u er rekening mee dat anderen u aanvallen of achter uw rug om u een loer draaien. Kijkt u niet moedeloos toe als u het bloed onder de nagels vandaan wordt gehaald maar strijd vastbesloten voor uw zaak. U kunt vanuit gaan dat u vanuit een hogere positie strijdt en daarmee ook meerdere aanvallers heeft, hoe zeer men ook met u rekening houdt.

Tartotkaart: 8 van Staven (Staven)

Vandaag hangt er iets leuks in de lucht. Een mooi bericht, een onverwacht telefoontje, een interessante brief kann u verassen en die ene gebeurtenis of de hele dag een aangename wending geven. Vertrouwt u erop dat daar waar het is vastgelopen, alles vanzelf weer in beweging komt. Als u vandaag met iets nieuws begint, dan heeft u een goede kans dat u eerder dan verwacht uw doel bereikt.

Tartotkaart: 9 van Staven (Staven)

Gaat u deze dag rustig tegemoet met een portie mistrouwen, blijf helder en houdt u zich ook daar rustig waar niet direkt gevaar te speuren is. Vooral als u zich de laatste tijd uit een verstikkende situatie heeft bevrijd, of iets vervelends heeft meegemaakt, moet u goed opletten niet terug te vallen.Als u tegen weerstand of afwijzing aanloopt is het misschien beter om u terug te trekken en een andere keer de sprong te wagen.

Tartotkaart: 10 van Staven (Staven)

Bewapen uzelf vandaag met een goede portie dicipline en doorzettingsvermogen. Het kan heel goed zijn dat u ze beide nodig zult hebben. Of u vergt iets van uzelf dat u tot aan uw grenzen brengt, of iemand geeft u een opdracht, die eigenlijk van begin af aan te veeleisend is. Als het de moeite waard is dan moet u uw krachten samenbundelen en het avontuur aangaan. Kijk wel van te voren of u werkelijk alles alleen moet doen, of dat er niet iemand is die u daarbij helpen kan.

Schildknaap van Staven (Staven)

Nieuwe kansen, optimisme, grote ijver. Vandaag kunt u wat spannends beleven. Misschien doet zich op uw werk de kans voor om iets ongewoonlijks te doen, of in uw priveleven komt het tot een interessante ontmoeting waarbij de vonken overspringen. In ieder geval moet u open staan voor impulsen die zich vandaag voordoen en u daarmee inlaten, vooral wanneer iemand wat avontuurlijks voorstelt. Zelfs als alles maar een strovuurtje blijkt, zult u zich deze belevenis nog lang blijven herinneren.

Tarotkaart: Ridder van Staven (Staven)

Vandaag wordt het heet. Of uw temperament is niet te remmen en u wilt alles en wel direkt; of u komt in een situatie waar het echt hoog oploopt. Ook als het daarbij misschien alleen om heet gebakken koekjes gaat, is er niks op tegen om ondoordacht te handelen en eens helemaal naar uw eigen zin te leven. Plant u niks langlopends, daarvoor is het vandaag geen dag. Leef u uit met uw spontane behoeftes en zoek daarvoor het juiste toneel uit. Laat u met een avontuur in of ga erop uit en vermaak uzelf.

Tarotkaart: Koningin van Staven (Staven)

Vandaag geeft u de toon aan! U voelt zich sterk, weet precies wat u wilt en bent bereid om in geval van nood ook lastige opgaven alleen op u te nemen. Met uw vastberadenheid lukt u alles wat u zich voorgenomen heeft. Uw zuivere optreden werkt overtuigend op mensen die zich door u laten aanmoedigen, motiveren en leiden. het is echter ook mogelijk dat er vandaag voor u een temperamentvolle, vrouw met een sterke wil, een belangrijke rol zal spelen.

Tarotkaart: Koningin van Staven (Staven)

Vandaag geeft u de toon aan! U voelt zich sterk, weet precies wat u wilt en bent bereid om in geval van nood ook lastige opgaven alleen op u te nehmen. Met uw vastberadenheid lukt u alles wat u zich voorgenomen heeft. Uw zuivere optreden werkt overtuigend op mensen die zich door u laten aanmoedigen, motiveren en leiden. het is echter ook mogelijk dat er vandaag voor u een temperamentvolle, vrouw met een sterke wil, een belangrijke rol zal spelen.

 

Tarotkaart: Koning van Staven (Staven)

Vandaag is de dag om vruchten te plukken! U bruist van de energie en kunt ook anderen met uw enthousiastme aansteken. Omdat u precies weet wat u wilt stelt u hoge eisen en u heeft u een goede kans om uw doelen te bereiken. Wat andere grote moeite kost, krijgt u zo voor elkaar. Met al uw enthousiastme en vertrouwen moet u er voor uitkijken dat u niet iemand meedogenloos negeert. Het kan ook zo zijn dat u vandaag een interessante en temperamentvolle man ontmoet. Trek een tarot dagkaart of lees meer over je sterrenbeeld.

https://www.horoscoop-luna.nl/tarot/dagkaart