Herengracht500
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen? Schakel een verhuisbedrijf in!

Verhuizen hoeft niet moeilijk te zijn. U kunt ook met een minimum aan stress en schade verhuizen. De verhuizers van verhuisbedrijf Ede hebben de routine en de ervaring om vlot uw inboedel van het oude naar het nieuwe adres te brengen. Zij gaan pas weg als alles op de juiste plaats staat.

 

Goed gereedschap het halve werk?

Naast dat verhuizen voor u geen dagelijks werk is, zal u ook de hulpmiddelen niet hebben om uzelf te verhuizen. Te vaak tobben particulieren wat af met een gehuurd busje en hulp van vrienden en familie. Zij proberen dan bijvoorbeeld een kast via de trap naar boven te brengen, met krassen op de kast als gevolg.

De verhuizers van het verhuisbedrijf Ede plaatsen een verhuislift tegen de gevel. Met een steekwagen rijden zij een kast uit de verhuiswagen, voeren het via de lift naar boven, en zonder beschadigingen plaatsen zij de kast waar het moet komen. Gelijk daarna volgen de dozen met daarin de spullen die in de kast moeten komen. Het oude gezegde, goed gereedschap is het halve werk, is dus waar.

 

Full service van verhuisbedrijf Ede

Niet uitzonderlijk wordt er, bij bijvoorbeeld een verhuizing naar een seniorenwoning, gebruik gemaakt van wat diensten van het verhuisbedrijf Ede. U moet dan denken aan in- en uitpakservice en het afmonteren van lampen. Aan het einde van de dag reist de bewoner naar het nieuwe adres, en alles is dan geregeld. De spullen liggen in de kast, de radio en tv zijn aangesloten, en de lampen zijn ophangen. De oude woning wordt in beginsel veegschoon opgeleverd, maar het kan ook volledig klaargemaakt worden voor de volgende huurder.

Mocht er ondanks alle zorgvuldigheid schade zijn ontstaan, het verhuisbedrijf Ede heeft een prima verzekering die de klant schadeloos zal stellen.