Herengracht500
Image default
Aanbiedingen

M&C Sluitplan

M&C Sluitplan

Zoek je een beveiligingsmaatregel die eenvoudig in gebruik is, specifiek is af te stemmen op de behoeften van jouw organisatie en beschermt tegen zowel externe dreiging als interne dreiging? Dan is het samenstellen van een sleutelplan misschien precies de effectieve oplossing die je nodig hebt.

 

Hoe werkt een sluitplan?

 

Een sluitplan is een manier om door middel van compartimentering uw pand om eigendommen te beveiligen. Dit houdt in dat het gebouw in diverse gebieden verdeelt kan worden waarbij elk compartiment toegangkelijk is met een sleutel. Vervolgens kan op basis van het need to know/need to have principe bepaalt worden wie welke sleutel zal krijgen, oftewel toegang zal hebben to welke ruimte(n) essentieel voor de taken of behoeften van de persoon.
Bijvoorbeeld: er is een kantoor dat wordt opgedeeld in de compartimenten buitenkant, afdelingen en individuele kantoren. De buitendeuren krijgen een type slot, de afdelingen krijgen ieder een ander slot en tenslotte krijgen de kantoren ieder een ander slot. De directeur en Facility Management zal toegang moeten hebben tot alle ruimten om alle werkzaamheden te kunnen verrichten en krijgt dus een sleutel die zal passen op alle deuren in het pand. De afdelingshoofden daarentegen hoeven in dit fictieve bedrijf niet ’s morgens het kantoor open te doen en krijgen daarom een sleutel die slechts toegang geeft tot zijn of haar afdeling en de bijbehorende kantoren.

Gewone personeelsleden hebben slechts de sleutel tot hun kantoor nodig. Hierdoor zou bijvoorbeeld een kwaadwillende medewerker van de afdeling administratie geen gevoelige documenten kunnen bemachtigen van de afdeling Human Resources: zijn of haar sleutel geeft alleen toegang tot de afdeling en waarop deze medewerker werkzaam is. Kort samengevat krijgt door dit systeem elke persoon toegang tot een of meerdere ruimten met slechts één sleutel.

Waarom een sleutelplan?

 Ten eerste: het is eenvoudig. Geen gedoe met meerdere sleutels of toegangspasjes waarop toegangsrechten geladen moeten worden. Daarnaast zorgt de analoge aard van een sluitplan ervoor dat het ongevoelig is voor (stroom)storingen. Daarnaast kan een sluitplan zoals besteld bij onze winkel eenvoudig afgesteld worden op de behoeften van het pand. Kijk voor meer informatie hierover voor jouw situatie bij ‘stel je bestelling samen’. Niet alleen het sleutelplan werkt als beveiliging, het slot zelf natuurlijk ook. Onze sloten zijn in het bezit van het SKG 3 certificaat, de zwaarste categorie. Deze sloten zijn zwaar inbraakwerend.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/sluitplan/