Herengracht500
Image default
Aanbiedingen

De vakantiegadgets die je moet hebben

Het jaar 2018 gaat alweer hard. Voor we er erg in hadden, zitten we al in maart en dat betekent dat de zomervakantie langzaamaan weer in beeld komt. Duizenden Nederlanders zullen ons kikkerlandje verlaten om de meeste verschillende vakantiebestemmingen te bezoeken. Zo zal de een twee weken aan het strand in Spanje gaan liggen, terwijl de ander vier weken lang een roadtrip gaat maken langs de westkust van de Verenigde Staten. De zomervakantie kan een stressvolle reis zijn, dus om dit iets makkelijker te maken, bespreken we vandaag de handigste vakantiegadgets.

 

Achteruitrijcamera camper

Het zal niet als een verrassing komen, maar de meeste Nederlanders rijden niet dagelijks met een caravan of in een camper. Dit zou heel lastig worden en de files zouden nóg langer worden. De meeste mensen rijden in een veel kleinere en overzichtelijker voertuig. De switch naar een camper kan dus even wennen zijn, zeker als je met die camper door landen moet reizen waar je niet bekend bent. Om je in deze situatie te helpen, kun je een achteruitrijcamera camper kopen. Een achteruitrijcamera geeft je net even wat meer overzicht en dit kan dus erg handig zijn.

 

Oordoppen

Mensen die met het vliegtuig vliegen, kennen waarschijnlijk wel de druk die je voelt als een vliegtuig opstijgt of landt. Sommige mensen hebben hier meer last van dan andere. Oordoppen kunnen ervoor zorgen dat het drukverschil geen pijn veroorzaakt. Met de oordoppen van Alpine FlyFit kun je de stewardessen en je medereizigers bovendien ook nog gewoon verstaan.

 

Powerbank

Aan het zwembad wil je onbezorgd kunnen liggen en lekker muziek kunnen luisteren. Je wil je dan geen zorgen hoeven te maken over je batterij die leeg raakt door de zomerse salsanummers die je luistert. Een powerbank is dan een uitstekend hulpmiddel om je telefoon van energie te voorzien, zonder aan het stopcontact te hoeven liggen.