Herengracht500

Meer zakelijk

Business

Zelfs wanneer u vlas gaat kopen is dienstverlening van belang

Eigenlijk is vlas kopen niet heel anders dan wanneer u een ander product gaat kopen. U verwacht gewoon een goede dienstverlening van de leverancier, toch? En daarbij is het niet meer dan logisch dat u verwacht dat de bodembedekker voor uw stallen van enige kwaliteit is. Kies dan ook voor een leverancier die een groot netwerk heeft opgebouwd. Daardoor zijn zij verzekerd van een constante zaagselom aan zaagsel en vlas waardoor u nooit zonder komt te zitten. Een bedrijf dat u kan adviseren of u beter vlas of zaagsel kunt kopen is dan ook mooi meegenomen. Een leverancier die een beetje met u meedenkt, dat is belangrijk! En natuurlijk altijd met de garantie, niet goed, geld terug!

Een leverancier met effectieve logistiek wanneer u zaagsel gaat kopen

Er zijn een aantal dingen waarop u zou moeten letten bij het kopen van vlas of zaagsel. Zo is deskundig advies over het juiste vlas vaak geen overbodige luxe. Hierbij let u natuurlijk op de kwaliteit van het product, maar ook of de leverancier in staat is om het vlas of zaagsel effectief bij u af te leveren. Zo kunt u bij het juiste bedrijf niet alleen zaagsel of vlas kopen, maar wordt dit ook nog eens bij u afgeleverd. Niet alleen voor de deur, maar middels een heftruck exact op de plek waar u het op wilt slaan. En als u nog restmateriaal heeft liggen dat u verder niet meer nodig heeft dan nemen ze dat zelfs voor u mee. Zo hoeft u zich totaal geen zorgen meer te maken over de levering van uw zaagsel of glas.

Bij een goede leverancier kunt u verschillende soorten zaagsel kopen

Door zaagsel aan te schaffen bij een specialist als Sanders Fourage heeft u een ruime keuze. Deze gespecialiseerde leverancier levert namelijk de juiste bodembedekking voor veel verschillende diersoorten. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld tarwezaagsel en gerstezaagsel, maar u kunt ook vlas kopen en andere vergelijkbare producten. Een specialist beschikt daarnaast over eigen transportmiddelen zodat u uw bestelling niet zelf op hoeft te halen. Bij de levering heeft de chauffeur een speciale vochtmeter bij zich waarmee gemeten kan worden of het vochtgehalte in het zaagsel niet te hoog is. Een te hoog vochtgehalte kan namelijk zorgen voor schimmel in het zaagsel en daardoor kunnen dieren ziek worden. Bij een groothandel kunt u zaagsel bestellen vanaf ongeveer 5000 kilogram.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén