Herengracht500

Meer zakelijk

Business

Vergeet nooit de leveringsvoorwaarden te lezen als u een afvalbak of vuilcontainer gaat huren

Er zijn bepaalde leveringsvoorwaarden bij het huren van een vuilcontainer of afvalbak. Vergeet deze vooraf nooit door te lezen. In de leveringsvoorwaarden staat namelijk gedetailleerd beschreven welk soort afval wel en welk soort afval niet gedeponeerd mag worden in de container die u wilt huren. Zo mag u in een container voor puin geen gips en gasbeton, oftewel zachte steensoorten, asbest en grond storten. Enkel harde steensoorten en keramische producten als tegels en dakpannen mogen hierin worden opgeslagen. In een container voor groenafval mag u wel snoeiafval, takken, onkruid, struiken en planten in opbergen, maar niet meer dan 20% gras en 5% grond.

Geniet van combinatiekorting bij afvalbak of vuilcontainer huren en ophoogzand leveren

Een vuilcontainer of afvalbak huren wordt geregeld gecombineerd met het bestellen van ophoogzand. Dit ophoogzand dient om oppervlakken op te vullen of op te hogen. Bij een gespecialiseerd containerverhuurbedrijf is het vaak mogelijk om een container en ophoogzand te huren voor een combinatieprijs, waarbij u dus geniet van een interessante korting. Uw container wordt samen met het ophoogzand op de door u gewenste locatie geleverd. U kunt zelf bepalen hoeveel kubieke meter zand u nodig heeft. Ook is het mogelijk om grond en zand te laten leveren. Plaatst u vandaag vóór 15:00 uur bestelling? Dan heeft u uw container en ophoogzand de volgende dag al in huis.

Afvalbak en vuilcontainer in formaat naar keuze huren

Een afvalbak of vuilcontainer huren vraagt erom om goed na te denken over een aantal zaken. Zo zult u bijvoorbeeld moeten bepalen welk formaat afvalbak of container u nodig heeft. Een afvalcontainer is namelijk in verschillende formaten verkrijgbaar en u wilt niet halverwege uw klus moeten vaststellen dat u een te kleine of een te grote container gehuurd heeft. Vindt u het zelf lastig om te bepalen welk formaat container u nodig heeft? Neem dan even contact op met de klantenservice van uw containerverhuurbedrijf en win wat deskundig advies in. Op basis hiervan is het makkelijker om de juiste keuze voor een formaat container te maken.

https://www.regiocontainer.nl/

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén