Business

Redenen om een refurbished iPad te kopen

Herengracht500

Wat is eigenlijk het verschil tussen een refurbished iPad en een tweedehands iPad? In dit artikel leggen we het verschil uit en gaan en bespreken we het onderwerp ‘refurbished’ verder.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Een refurbished iPad is in vrijwel alle gevallen eerder gebruikt. Dit is dus hetzelfde als bij een tweedehands iPad. Toch is er een wezenlijk verschil tussen tweedehands en refurbished. Een refurbished iPad wordt door Forza Refurbished  grondig gecontroleerd door techniekers. Eventuele niet marcherende onderdelen zijn herstelt en vervangen door nieuwe onderdelen. Ook ontvang je twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPad. Refurbished biedt dus een hoop meer zekerheid in vergelijking met een tweedehands iPad van een particulier.  

Zeker van kwaliteit door twee jaar garantie

Apple en de meeste refurbished leveranciers bieden twee jaar garantie. Forza Refurbished geeft standaard twee jaar garantie op je aankoop. Dit komt omdat we 100% achter onze producten staan en de kwaliteit hiervan. Om dit aan je te bewijzen geven we je daarom twee jaar garantie. Hierdoor ben je dus ook na aankoop verzekerd van een betrouwbare refurbished iPad aankoop. Als je besluit om refurbished te kopen, kies dan voor Forza Refurbished, hierdoor ben je verzekerd van de scherpste prijs met de hoogste kwaliteit!

Financieel aantrekkelijk

Als je een refurbished iPads kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan kun je het beste kiezen voor een refurbished iPad van Forza Refurbished. Het kopen van een refurbished iPad is een zeer betrouwbare keuze. Helemaal wanneer je kiest voor Forza Refurbished. Je kunt tot wel 60% besparen in vergelijking met de nieuwprijs. Daarnaast ontvang je ook nog eens standaard twee jaar garantie op je aankoop.

Tot slot

De vraag is dan ook: heb je altijd het nieuwste van het nieuwste nodig? Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPad aankoop? Kies dan voor een refurbished iPad van Forza Refurbished. Je ontvangt standaard twee jaar garantie én gratis nieuwe laad accessoires.

https://www.forza-refurbished.be/apple-ipad

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén