Herengracht500

Meer zakelijk

Business

Profiteer van een lange garantieperiode bij het kopen van een Novy dampkap

Wanneer u een dampkap van het toonaangevende merk Novy gaat kopen, kiest u voor kwaliteit. U bent verzekerd van een goed product welke ook nog eens jarenlang meegaat. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Dampkap kopen: keuze uit verschillende merken

Is uw huidige dampkap toe aan vervanging? Bezoek dan eens een speciaalzaak. Kies bijvoorbeeld voor Elektro Lommelen. Hier heeft u namelijk keuze uit veel verschillende merken. Door dit zeer ruime en gevarieerde aanbod vindt u in het assortiment gegarandeerd een dampkap die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Misschien is een Novy dampkap wel iets voor u. Of wat denkt u van een dampkap van Bosch of Smeg? Bekijk gerust eens het volledig assortiment, op de website of in de toonzaal. Indien u geen keuze kunt maken, win dan zeker even wat deskundig advies in.

Goede service vóór, tijdens en na dampkap kopen

Een dampkap aanschaffen bij een erkende specialist als Elektro Lommelen is raadzaam. Hier vindt u namelijk een uitgebreid assortiment aan dampkappen én vakkundig personeel dat u voorziet van de nodige service. Heeft u ergens vragen over? Kunt u wel wat deskundig advies gebruiken omdat het lastig vindt een keuze te maken? Zij staan voor u klaar. Misschien is de Novy dampkap wel iets voor u. Krijgt u uw dampkap niet zelf mee naar huis? Maak dan gebruik van de transportservice. En als er iets stuk gaat, dan staan de herstellers binnen de kortste keren bij u voor de deur om uw apparaat te herstellen.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén