Herengracht500
Image default
Business

Onze nieuwe interieur gemaakt door Den Braber Interieurbouw

Wij hebben samen met Den Braber Interieurbouw ons hele kantoor opnieuw ingericht met allerlei nieuwe meubels. Het bedrijf had namelijk een flinke verandering in huisstijl en sfeer en dit willen wij overbrengen op ons kantoor. Zodat als we klanten kunnen ontvangen, die meteen door hebben wat onze sfeer is. maar dit konden we niet alleen, dus hebben we de hulp ingeschakeld van een bekend bedrijf in de interieurbouw die ons graag wilden helpen met het realiseren hiervan. 

Een bepaalde stijl bij Den Braber Interieurbouw

We hadden al plannen voor de inrichting, maar samen met Den Braber Interieurbouw, meubelmaker Ede, wisten we zeker dat het beter zou worden. Dus we hadden een afspraak gemaakt met het bedrijf en konden snel daar terecht. We merkte meteen dat er een goede klik was tussen ons en we konden samen tot een goed concept. Daarna mochten we ook een bepaalde stijl en sfeer bedenken ervoor. We willen met ons kantoor laten zien dat iedereen welkom is en dat het een rustgevende, groene plek is om te werken. Dit hebben ze meegenomen in het uiteindelijke ontwerp en het was precies zoals we het gewild hadden.

Veel plezier van ons nieuwe kantoor

Nadat we alles hadden goedgekeurd hoefde wij niet veel meer te doen, dan wachten op het bedrijf tot ze alle spullen hadden en aan de slag konden bij ons. We kregen een paar weken later een mailtje dat er een datum geprikt kon worden voor de verbouwing. Voor ons kwam een bepaalde datum goed uit en toen konden ze ook. Sommige medewerkers van het bedrijf hebben ook tijdens de verbouwing meegeholpen en dat was mooi om te zien. Nu is ons nieuwe kantoor helemaal af en het is mooier dan we hadden gedacht. Het past helemaal bij het nieuwe imago van het bedrijf en we kunnen nu ook heerlijk aan het werk.

Contact

Bent u benieuwd naar de verschillende projecten die dit interieurbedrijf al heeft uitgevoerd en het resultaat daarvan? Deze kunt u bekijken op de website van Den Braber Interieurbouw en vindt u meer informatie over de diensten die zij aanbieden

Gerelateerde artikelen

Een goede handleiding voor elk bedrijf, vind je op bedrijvenblogs.nl

De muren van woonwijken

Groeiende sector: vrije tijd