Herengracht500

Meer zakelijk

Business

Met VCA E-learning kunt u over studeren voor uw examen

Een VCA examen maken kan alleen wanneer u zich aanmeldt bij een officieel examencentrum. Met VCA E-learning kunt u echter wel overal studeren voor dit examen. Een VCA examencentrum organiseert doorgaans meerdere VCA examenmomenten per maand aan, zodat u zelf kunt bepalen welk moment het best uitkomt. Ook maakt een erkend examencentrum het mogelijk om op een locatie bij u in de buurt een examen te maken. Doordat de examenlocaties verspreid zijn over het land, is er vast één bij u in de buurt. U hoeft overigens niet naar een locatie af te reizen om u op het VCA examen voor te bereiden. Die kunt u namelijk ook thuis doen, middels een cursus VCA E-learning.

VCA examen doen in groepsverband: thuis via VCA E-learning voorbereiden

Soms is een examen maken een beetje hetzelfde als stappen, alleen is het een stuk minder leuk. Het is dan ook mogelijk, en praktisch als iedereen bij uw bedrijf het VCA examen tegelijkertijd kan maken. Een erkend examencentrum biedt vaak maatwerk aan, waaronder ook de optie om een in-company groepsexamen te organiseren. Deze optie is vaak interessant vanaf een groep van zeven kandidaten. Een werkgever dient zelf voor een geschikte examenruimte te zorgen, die onder meer voldoende verlicht moet zijn, goed geventileerd, over de juiste opstelling beschikt en waar natuurlijk geen storend geluid te horen is. Wilt u uw medewerkers ook de juiste materialen meegeven om zich op het desbetreffende VCA examen voor te bereiden? Misschien is een cursus VCA E-learning heel geschikt.

Maak het VCA examen op uw eigen manier

Iedereen studeert op zijn of haar eigen manier. De een leert wat sneller dan de ander, en dan zijn er nog zaken als dyslexie of mensen die wat minder goed Nederlands spreken en die dus wat extra aandacht nodig hebben. Bij een professioneel examencentrum hebben ze daar vaak wel een oplossing voor. Hier kunt u vaak een VCA examen op een manier die bij u past. Zo kunt u een examen dat u dient te maken bijvoorbeeld in het Engels maken. Voor mensen die moeite hebben met lezen is het vaak mogelijk om een voorleesexamen te maken. Een VCA examencentrum biedt vaak ook e mogelijkheid aan om een spoedexamen aan te vragen of om een in-company groepsexamen te organiseren.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén