Herengracht500
Image default
Business

Kristalhelder Acrylaat voor Display oplossingen

Acrylaat is een materiaal welke sterker is dan glas maar ook veel lichter. Het wordt ook wel plexiglas, perspex en PMMA genoemd en heeft verschillende toepassingen in de vooral de reclamewereld voor display producten. Omdat de mogelijkheden voor bewerking eenvoudiger en betaalbaarder zijn uit te voeren dan bij glas zoals je hier op de website kunt zien. Maar ook de eigenschappen van Acrylaat beter zijn kunt u aan tal van producten voor displays denken. Zo hebben we folderhouders in verschillende uitvoeringen, formaten en kleuren die vaak door bedrijven worden gebruikt. Maar ook kaarthouders voor de presentatie van producten in winkels. De Menu kaarthouder is hier weer een specialistische toepassing van die bij iedere horecagelegenheid wel herkenbaar is. Acrylaat visitekaarthouders, blokjes, kliklijsten maar ook productdisplays zijn voorbeelden van display producten die veelvuldig worden verkocht.

Eigenschappen van Acrylaat

Zoals eerder opgemerkt heeft Acrylaat vooral als eigenschap dat het lichter en sterker is dan glas en bovendien eenvoudiger te bewerken. Ook is Acrylaat beter lichtdoorlatend, kleurbestendiger en heeft het een mooie glas. Ook heeft Acrylaat als eigenschap dat dit materiaal breuk en slagvast is waardoor het ook wordt gebruikt in omgevingen waar deze eigenschappen noodzakelijk zijn en een veel beter alternatief dan glas. Denk hierbij aan beglazing van loketten en boten maar ook voor aquariums en afscherming van machines.

Op maat bewerkingen

Omdat Acrylaat een uitstekend materiaal is om op maat te kunnen bewerken zijn er talloze op maat gemaakte promotiemiddelen mee te vervaardigen. Het is tot op de millimeter nauwkeurig te bewerken en bovendien kunt u platen tot wel 3 meter groot gebruiken. Het materiaal is bovendien eenvoudig te buigen en er kan ook goed in geboord worden. Er zijn geen giftige stoffen in verwerkt en het materiaal is uitstekend te verlijmen of zelfs te bedrukken.

Waar kun je dit bestellen

Er zijn verschillende leveranciers voor acrylaat maar als specialist op het gebied van Display producten is Vink Acrylaat wel een bekende speler in deze markt. Bekijk hier gerust de mogelijkheden voor uw acrylaat displays.

Gerelateerde artikelen

Mijn mooie nieuwe kantoor ingericht door GRIP Interieurprojecten

Een lamelparket van Bax Houthandel!

De beste makelaar vindt u in Veenendaal!