Herengracht500

Meer zakelijk

Business

Het leed dat administratie heet. Nu niet meer met een professionele ledenadministratie

Een ledenadministratie voeren kan lastig zijn omdat het programma dat u daarvoor gebruikt, bijvoorbeeld excel, hier eigenlijk niet voor bedoeld is. Met Braaza wordt het beheren van een ledenadministratie bijzonder eenvoudig. Daarnaast is dit ook een van de software oplossingen voor verenigingen die het mogelijk maakt om in korte tijd een responsive website te ontwikkelen. Deze website kan ingezet worden als ledennet en als communicatieplatform voor huidige en potentiële leden en andere belanghebbenden. Met deze verenigingssoftware kunt u uw leden online exclusieve informatie aanbieden. Ook is het heel gemakkelijk om professionele nieuwsbrieven te sturen naar alle leden van een vereniging of organisatie.

All-in-one software oplossingen voor verenigingen: Livits

De verenigingssoftware van Livits kan u helpen om een goede administratie voor uw vereniging te voeren? Zeker voor grotere verenigingen is deze professionele ledenadministratie zeer geschikt. Livits is namelijk een totaalconcept dat helemaal aansluit bij de ambities van moderne ledenorganisaties. Met één systeem beschikt u over een website, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communities. Dat biedt u zowel voordelen voor het bestuur als voor de leden van een vereniging. Leden zullen zich door deze verenigingssoftware meer betrokken voelen bij de vereniging. Op bestuurlijk niveau wordt onder andere de werkbelasting van bureaumedewerkers verminderd. Informeer vandaag nog naar de verschillende opties.

Software oplossingen voor moderne verenigingen

Software oplossingen voor verenigingen zijn een uitstekende manier om uw vereniging te moderniseren. Een professional gaat u hierbij adviseren. Een goede relatie met de klant staat daarbij altijd centraal. Leden verwachten tegenwoordig meer van een vereniging dan in het verleden. Vandaag de dag willen leden dat een vereniging of organisatie professionaliteit uitstraalt. Daarnaast is de relatie tussen een organisatie en haar leden ook veranderd. Een lid wil vragen kunnen stellen en voortdurend op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen van een organisatie. Met innovatieve software voor verenigingen kan dit gerealiseerd worden. Daarom kiest u voor verenigingssoftware van een erkend bedrijf.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén