Herengracht500
Image default
Business

De beste animatie studio vind je in Eindhoven

De beste animatie studio vind je in Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar een animatie video voor je bedrijf, waar zoek je het dan? Pixar Studios uit Hollywood is voor de meeste bedrijven een beetje buiten het budget. Silicon Valley is ook te duur. Het uitbesteden van de productie aan een virtueel bedrijf uit India heeft allerlei haken en ogen. Maar gelukkig kun je het dichter bij huis zoeken. In Eindhoven vind je namelijk animatie studio Donker Media. Onze animatiestudio is al jaren gespecialiseerd in het maken van 2D/3D-animaties, whiteboard animations en explanimations. En het prijskaartje? Dat valt honderd procent mee.

 

Tot de kern

Donker Media weet hoe je animaties maakt die werken. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je bent en wat je boodschap is: onze animatie studio vertaalt je verhaal naar de essentie en maken deze voor jouw doelgroep toegankelijk.

Persoonlijk maatwerk

Donker Media hanteert een persoonlijke aanpak. We maken gebruik van een vast team, dat intensief samenwerkt met elkaar en de opdrachtgever. Zo zorgen we dat we jouw wensen en behoeftes perfect vertalen in een animatie die bij je publiek aanslaat. Jij kent je klanten immers beter dan wie dan ook, terwijl wij de techniek in de vingers hebben. Doordat we altijd gebruik maken van eigen mensen weet je precies met wie je te maken hebt en kunnen wij instaan voor de kwaliteit van het eindproduct.

Gedurende het maken van je animatie video hebben we op vaste momenten overleg om te controleren of we nog op de juiste weg zijn. Jouw feedback is van essentieel belang. Ook kan het zijn dat we je enkele keuzes voorleggen, zodat onze animatie video ook echt jóuw animatie video is.

Koffie? Kom kennismaken onze animatie studio

Nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat je zelf kunt ervaren waarom animatie studio Donker Media ook jou verder kan helpen je doelen te bereiken. Stuur ons een mailtje, of bel 040-744 02 52, voor een vrijblijvend gesprek. Onder het genot van een kop koffie leiden we je rond door onze studio en kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan. Tot snel, in Eindhoven.

Gerelateerde artikelen

De beste chocolade relatiegeschenken om te geven

Rijschool in Nieuwegein: kun je eerste rijles gratis krijgen!

In Hoogland fysiotherapie uitproberen